MyLifeMyChoices - Dette er en blogg om mitt liv og mine valg. Liker du det ikke så trenger du strengtalt ikke å lese!
Forside Add meg Om meg Kontakt

ENDT UKE + DRØMMEDAG!Idag er det en såkalt "sundag-funday", men jeg sier heller en drømme dag. Dagdrømmer om reiser, luksusliv og null bekymringer.

Men her i gården, er realiteten annerledes. Ikke får vi reist så mye, luksusliv er et ukjent begrep og fult av bekymringer. Men hva kan man forvente? Vi er bare vanlige mennesker.

Pluss at denne uken har vi ventet på noen som skulle felle noen trær i hagen. Naboen har klaget til lensmannskontoret og oppi kommunen her. Men hun hadde ikke fått svar noen sted vist nok. Men etter mye masing og kjasing, fikk hun viljen sin.

Trærne er nede, vi har fått bedre utsikt og ting er bare helt greit. Prøvd å lært meg Nederlandsk (hihi), kan ikke si at det går så veldig bra.

Men, la oss ha trua. Jeg må bare le. Lavkarbo dietten den er fortsatt fantastisk. Litt for mye utskeielser, men jeg har da klart -8kg. Vurderer vekta igjen i morgen.

 

Har 1.delmål på -13kg. Så får vi ta -5 eller -10 nye til hele målet er nådd. Men det kan ta sin tid. Mange bruker noen år på dette. Men smøre seg med tålmodighet, så går det også.

 

Ellers så får dere alle sammen ha en fisefin dag videre!

 • SPØRRERUNDE!  Jeg slenger igang en spørsmålsrunde for gamle dagers skyld!

   

  Du kan spørre meg etter det du har lyst til! Jeg plukker ut hvem jeg svarer på. De drøye og det med mitt privatliv, svarer jeg ikke på!

   

  Så sleng inn en kommentar på hva du vil spørre om!

   

  Avsluttes 06.mars kl. 23:59!

   

  Slå deg løs! 😁

   
   

 • LAVE FORVENTNINGER..  Det er i situasjoner, der jeg ikke kan annet enn å bare jatte med. Bare henge med på ting sånn som det er. Vel, det er vel noe alle bare må.

  Jeg har liksom begynt å droppe mer og mer ut av dette med bloggingen. Jeg føler jeg ikke når ut til lesere eller meg selv for den saks skyld. Jeg sitter bare å skriver noen ord som ikke alltid gir mening.

  Jeg har aldri vært flink til å blogge. Jeg har aldri vært flink til å snakke med mennesker, selv om jeg liker der. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker, men er ikke alltid jeg får til det en gang.

  Jeg prøver og prøver, men strekker ikke til. Jeg skuffer meg selv hver dag der jeg ikke legger igjen ett eneste innlegg. Jeg har ikke så mye å gjøre om dagen, derav ingenting å skrive om.

  Men det å fotografere og legge ut bilder skal liksom heller ikke være noen problem, men jeg gjør det jo ikke. Hvorfor ikke? Jeg vet ikke..

  Jeg vil at dere skal trives på bloggen, jeg ønsker at dere vil komme tilbake. Å siden det er dere som er målgruppen, så vil jeg spørre dere:

  HVA VIL DU SE MER AV PÅ BLOGGEN? VIDEO? BILDER? NOE ANNET?

   

  Jeg takker for alle tips. Det er dere som er målgruppen, det er dere som bestemmer.

  Ellers så får dere alle sammen ha en flott onsdag❤

 • 1 WEEK LEFT!  Nå er det bare litt over 1uke igjen til jeg og ei venninne drar på "ferie". Vestnes Kommune står for tur for aller første gang.Skulle være flere, men vi drar hver vår kant. 

  Det vil si at 2 av 3 drar til Vestnes mens den siste drar til London! That lucky bitch!

  Skulle gjerne vært i London selv og opplevd det folk sier er utrolig vakkert og flott!

   


  Big Ben.


  London Eye.


  London Bridge

  London Big Ben and traffic on Westminster Bridge

  #DiscoverLondon

   

  Men vi kan alltids #DiscoverNorway #VisitNorway vi! Gleder meg evig til å oppdage noe nytt, moren til venninna mi er fra der, så hører masse fint og positivt om den plassen! 

  Gleder meg til å se meg egne øyner!

   

  Kommer nok mer blogging mens jeg er der!

   

  Q: Har du vært på noen av disse stedene? Noe du vil fortelle om?

 • MORRO MED GJENGEN!  Nå var det gøy å komme ut igjen! Har vært rolig hjemme siden lenge før jul, siden ei venninne har vært gravid. Så når var vi endelig samlet igjen for litt råning!

  Det å være rolig sååå lenge, har vært gørr kjedlig! Kjede seg hver bidige helg. Men greit å slappe av en stund også.

  Helgen hit til har gått med til titting på serier og kokkelering! Noe "nyttig"👍

  Ellers idag har det vært å farte ute med vennegjengen å jakte etter pokemon🙈😄  Endelig prøvekjørt nye E6>skuffende!

  Manglet gatelys, var så mørkt og utrivelig på strekken Frya-Sjoa. Når det er elg i området, kan de i det minste ha opp gatelys!
  Hvertfall der det er elgfare..

  Rota oss langt vekk! Startet med pokestops på Otta, men endte langt mot Selsverket og vidre mot Nord-Sel. 

  Jaja, sightseeing 👍

  Ellers var det å leke seg med pokemon go! Siden gen2 har kommet, måtte de 2andre fange flere gen1 👍 De er ikke så avhengige av pokemon, sånn som meg 👏

  Men gøy med nye pokemons👌  Digger rånemiljøet!

  //Bilde fra google//

  Q:Hva har du gjort i helgen? Hva skal du?

 • LAVKARBO-DIET!  Som kanskje ikke alle har fått med seg, så har jeg levd med lavkarbo siden 6.januar. Med litt utskeielser må jeg ærlig innrømme, men fortsatt så viser vekta noe reduksjon.

  Foreløbi -6kg, noe jeg er kjempe fornøyd med. Men veien er enda lang. Første målet er -10kg, så er halveis ferdig med 1.mål.

  Så way to go! Helt fantastisk måte å redusere vekt på samtidig holde seg aktiv og ikke bli så slapp og lat. Merker forskjell på kroppen min nå, enn det jeg gjorde med såkalt "høykarbo". Men fortsatt er det noe jeg må kutte ut. Sukker er første prioritet.

  Det finnes så mange fantastiske oppskrifter. Jeg har ikke prøvd så masse av det, men jeg har laget lavkarbo pizza, blomkålgrateng m/bacon. Ja, du kan bruke bacon i lavkarbo sammenheng! , lavkarbo ostesaus etc. Det smaker helt fantastisk!

  Men jeg er ikke streng nok med meg selv! Jeg kan småspise en gang iblant, med dårlig samvittighet. Men lærer aldri. Men desto hardere er jeg med trimturene.

  Ellers så er det bare bra med denne dietten! Ikke så veldig bra om du kutter veldig mye av inntaket på sekundet, får da kommer søt suget, men det går over. Kan alltids lage noe selv med mindre karbohydrater.

   

  Q: Har du prøvd lavkarbo? 

  Q: Om ja, hvordan er resultatet? Er du fornøyd med helsegevinstene?

     Ifølge denne pyramiden, så bruker jeg det meste utenom kjøtt. Er ikke så glad i kjøtt!

   

  #Lavkarbo

 • KJÆRE MAMMAER!  Kjære alle mammaer!

  Idag er det deres dag. En dag dere skal skjemmes ut og bli dullet med hele dagen! Det er idag dere skal få gaver, kake og masse kos.

  Dere alle gjør en fantastisk jobb! Tusen takk for at dere er til! Dere er så fantastiske alle sammen❤

   

  Dere er den beste mamma'n barnet ditt kan ønske seg❤

   

  Til mammaen som ammer: Bra jobba! Det er virkelig en fantastisk gave du gir babyen din, uansett hvor lenge du klarer å fortsette. Du er en god mamma!

  Til mammaen som gir babyen morsmelkerstatning: Er det ikke utrolig hva man får til? Før ville barn av mødre med lite eller ingen melk lide, men nå? De har det helt fint takket være erstatningen! Du er en god mamma!

  Til mammaen som bruker tøybleier på babyen: Store myke romper er bare så søte, og økonomivennlige. Du er en god mamma!

  Til mammaen som bruker engangsbleier: Utrolig hvor mye de bleiene kan holde på. Og så deilig å slippe å bekymre seg for lekkasjer og ekstra klesvask. Du er en god mamma!

  Til mammaen som er hjemme med barnet: Det er mye jobb å ta vare på et lite barn hele dagen, men å være til stede med barnet ditt de første årene må være fantastisk! Du er en god mamma!

  Til mammaen som jobber: Det er bra at du fremdeles kan gjøre karriere, du er et godt forbilde for barna dine på mange måter! Du er en god mamma!

  Til mammaen som tyr til ferdigmat hele uken fordi hun er for sliten til å lage mat eller handle: Du sørger for at barna dine får mat, og de klager nok heller ikke! Noen ganger kan røde bokser med bokstaven M på være det som sørger for at du beholder vettet! Du er en god mamma!

  Til mammaen som lager hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag hver dag hele uken: Supert! Riktig næring er viktig, og de lærer å like sunn mat fra de er små. Da er sjansen for at det varer hele livet stor. Du er en god mamma!

  Til mammaen som har barn som sitter stille og oppfører seg pent på restaurant: Kudos, det krever mye å bevare roen med barn på et sted de ikke kan løpe rundt. Du er en god mamma!

  Til mammaen til smårollingen som har et sinneanfall i butikken: De velger alltid det verste stedet når de får slike utbrudd, ikke sant? Vi har alle vært der? Du er en god mamma!

   

  Til mødre som dømmer andre mødre for noen av disse tingene? Glasshus, min venn, glasshus!

   

   

   

  Eller skal vi ta tabben til snapchat? God farsdag💜

   

 • RACHEL PLATTEN - FIGHT SONG
   

 • JEG SKULLE ØNSKE FOLK VISSTE AT DETTE ER EN KONSTANT KAMP!  Jeg kom nettopp over en artikkel på nett nå.. Jeg kjenner meg så igjen i situasjonen!

  Handler om kampen med diabetes.. Jeg kan tro at noen av dere tenker "Diabetes? det er vel ikke noen kamp". Men jo, det er det. Jeg har hatt diabetes siden februar 2011, å jeg er utslitt av denne sykdommen og medisineringen. Alle disse kontrollene ved sykehus og alle disse kontrolleringene av alt dritt..

   

  "Jeg gjør mitt beste for å holde motet oppe. Jeg er en positiv dag inn og dag ut, men jeg kan ikke la være å ønske at folk visste enkelte ting om sykdommen min, så jeg slapp å belære dem eller hjelpe dem å forstå. Selv om jeg elsker å undervise andre, begynner det å føles som om ingen rundt meg har lyst til å høre det.

  Når jeg har dårlige dager, har jeg lyst til å gjemme meg. Jeg har lyst til å skrike til kroppen min. Jeg har lyst til å kvitte meg med den. Jeg spør meg selv: «Hvorfor? Hvorfor skjedde dette med meg?».

  Men så stopper jeg opp og husker at det skjedde med meg fordi jeg klarer å takle dette, og fordi jeg var ment å skulle lære andre om det.

  Jeg skulle ønske folk kunne se kampen jeg kjemper, noen dager mer enn andre.

  Jeg skulle ønske folk kunne se tallene som følger meg hele dagen.

  Jeg skulle ønske folk kunne kjenne et høyt blodsukker.

  Jeg skulle ønske folk kunne kjenne et lavt blodsukker (følinger teller ikke).

  Jeg skulle ønske folk kunne se meg streve for å mestre sykdommen.

  Jeg skulle ønske folk visste at min diabetes ikke er noen andres diabetes.

  Jeg skulle ønske folk visste at diabetes type 1 ikke er diabetes type 2.

  Jeg skulle ønske folk visste at tusenvis av folk strever med denne sykdommen rundt om i verden, og at noen av dem ikke har ressurser nok til å overleve.

  Jeg skulle ønske folk visste hvor invaderende denne sykdommen er med alle fingerstikkene, nettstedene for pumpe, nettstedene for sensor og sprøytehullene som blir igjen i kroppen min.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg kan spise en cookie.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg kan spise to cookies hvis jeg har lyst på det.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg tenker på blodsukkeret mitt hele tiden.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg ikke kan dra noe sted uten måleapparat, insulin og druesukkertabletter.

  Jeg skulle ønske folk visste at diabetes kan føre til mange andre problemer i kroppen min.

  Jeg skulle ønske folk visste at denne sykdommen ikke er så lett som den kan se ut som. Den er mer enn bare å trykke på knapper og måle blodsukkeret mitt.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg må vurdere hver eneste matbit jeg putter i munnen og hvordan den kan komme til å påvirke meg senere.

  Jeg skulle ønske folk visste at diabetes påvirker søvnen min.

  Jeg skulle ønske folk visste at noen ganger føler jeg det som jeg slåss med kroppen min.

  Jeg skulle ønske folk visste at noen typer mat virkelig kan skade meg i et par timer.

  Jeg skulle ønske folk visste at livet mitt er litt annerledes enn deres, men at jeg bruker det godt.

  Jeg skulle ønske venner kunne forstå.

  Jeg skulle ønske familien ville prøve hardere også.

  Jeg skulle ønske folk visste at sykdommen min er livstruende, og at den vanligvis aldri er ute av hodet, uansett hvor ofte jeg praktiserer yoga eller hvor ofte jeg mediterer.

  Jeg skulle ønske folk visste at diabetes er like mye psykisk som fysisk.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg alltid tenker framover, mens det eneste jeg har lyst til å tenke på er akkurat nå.

  Jeg skulle ønske folk visste at livet er så dyrebart for folk med diabetes.

  Jeg skulle ønske folk visste at jeg ikke gjorde dette mot meg selv."

   

  //Innlegg orginalt av Erika Szumel//

   

   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Humor Livsstil MUSIKK Produkter Vacation

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  BLODET!(del1) BLACK MASK! SER UT TIL AT DET SLÅR ANN! HARRY! SØNNEN I FENGSEL! EHH... HUMOR I HVERDAGEN! TRE VIKTIGE TING! BRACE YOURSELF! 2.GANG!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits