MyLifeMyChoices - Dette er en blogg om mitt liv og mine valg. Liker du det ikke så trenger du strengtalt ikke å lese!
Forside Add meg Om meg Kontakt

KROPPEN VIL IKKE...(030317)Nå sitter jeg på dag nummer 4, og er skrubbsulten. Jeg orker ikke tanken på mat. Knapt jeg takler en banan.. Kroppen vil ikke at jeg skal spise.

Her om dagen nevnte jeg for dere at jeg og to venninner skulle kose oss på peppes, men jeg måtte forlate bordet å løpe fra topp etasjen, ned smale trapper hvor det kom folk hele tiden å ned i kjelleren. Kjentes ut som at jeg skulle kaste opp..

Jeg kom ned i kjelleren, men satte meg på ene trappetrinnet. Det siste inn mot toalettene, å satt der for meg selv. Jeg skjønte ikke hva som var galt med kroppen min.

 

Idag (040317), har jeg knapt spist 2pølser og drukket 2glass med eplejuice. Mer orker jeg ikke. Jeg har klart å gå ned 9kg, mer vil jeg selvfølgelig bli kvitt. Men jeg tar dette som en feil måte å gjøre det på..

 

Jeg tar det med et smil og prøver å være positiv. Jeg har et mål om å bli tynnere, men ikke så tynn og får en spisevegring. Jeg har ei venninne som har slitt med dette og en nabo som sliter med det.. Jeg unner ingen det!

Eier ikke en gram energi.. Sliten, bare æsj alt sammen!

 

Jeg har slitt med dette en gang tidligere. Jeg greide det da, så greier jeg det nå!

 

Snakkes!

 • MORRO MED GJENGEN!  Nå var det gøy å komme ut igjen! Har vært rolig hjemme siden lenge før jul, siden ei venninne har vært gravid. Så når var vi endelig samlet igjen for litt råning!

  Det å være rolig sååå lenge, har vært gørr kjedlig! Kjede seg hver bidige helg. Men greit å slappe av en stund også.

  Helgen hit til har gått med til titting på serier og kokkelering! Noe "nyttig"👍

  Ellers idag har det vært å farte ute med vennegjengen å jakte etter pokemon🙈😄  Endelig prøvekjørt nye E6>skuffende!

  Manglet gatelys, var så mørkt og utrivelig på strekken Frya-Sjoa. Når det er elg i området, kan de i det minste ha opp gatelys!
  Hvertfall der det er elgfare..

  Rota oss langt vekk! Startet med pokestops på Otta, men endte langt mot Selsverket og vidre mot Nord-Sel. 

  Jaja, sightseeing 👍

  Ellers var det å leke seg med pokemon go! Siden gen2 har kommet, måtte de 2andre fange flere gen1 👍 De er ikke så avhengige av pokemon, sånn som meg 👏

  Men gøy med nye pokemons👌  Digger rånemiljøet!

  //Bilde fra google//

  Q:Hva har du gjort i helgen? Hva skal du?

 • LAVKARBO-DIET!  Som kanskje ikke alle har fått med seg, så har jeg levd med lavkarbo siden 6.januar. Med litt utskeielser må jeg ærlig innrømme, men fortsatt så viser vekta noe reduksjon.

  Foreløbi -6kg, noe jeg er kjempe fornøyd med. Men veien er enda lang. Første målet er -10kg, så er halveis ferdig med 1.mål.

  Så way to go! Helt fantastisk måte å redusere vekt på samtidig holde seg aktiv og ikke bli så slapp og lat. Merker forskjell på kroppen min nå, enn det jeg gjorde med såkalt "høykarbo". Men fortsatt er det noe jeg må kutte ut. Sukker er første prioritet.

  Det finnes så mange fantastiske oppskrifter. Jeg har ikke prøvd så masse av det, men jeg har laget lavkarbo pizza, blomkålgrateng m/bacon. Ja, du kan bruke bacon i lavkarbo sammenheng! , lavkarbo ostesaus etc. Det smaker helt fantastisk!

  Men jeg er ikke streng nok med meg selv! Jeg kan småspise en gang iblant, med dårlig samvittighet. Men lærer aldri. Men desto hardere er jeg med trimturene.

  Ellers så er det bare bra med denne dietten! Ikke så veldig bra om du kutter veldig mye av inntaket på sekundet, får da kommer søt suget, men det går over. Kan alltids lage noe selv med mindre karbohydrater.

   

  Q: Har du prøvd lavkarbo? 

  Q: Om ja, hvordan er resultatet? Er du fornøyd med helsegevinstene?

     Ifølge denne pyramiden, så bruker jeg det meste utenom kjøtt. Er ikke så glad i kjøtt!

   

  #Lavkarbo

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Livsstil MUSIKK Vacation

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  KROPPEN VIL IKKE... TAKK FOR I DAG! ENDT UKE + DRØMMEDAG! SPØRRERUNDE! LAVE FORVENTNINGER.. 1 WEEK LEFT! MORRO MED GJENGEN! LAVKARBO-DIET! KJÆRE MAMMAER! SKAL JEG GÅ FÅR DET?

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits