BLACK MASK! (MyLifeMyChoices)
Forside Add meg Om meg Kontakt

BLACK MASK!Ser mange lurer på dette med den sorte peel of masken. Jeg kan fortelle dere at jeg har brukt den en hel del nå. Å den kan jeg trygt anbefale! Det lugger j***** bra, men fifasan så god og ren du føler deg etterpå!

 

Jeg kjøpte først en tube og ble kjempe fornøyd. Så jeg heiv meg rundt å bestilte enda en! Jeg er frelst av denne type hudprodukt! Prøv, å kjenn selv. Se på masken, så ser du at hudormene og smuss bare kommer av! 

Huden blir også glatt.  Heeeelt fantastisk!

 

Den passer for alle hudtyper. Er du en person som blir lett sår av noe, så gjør dette på eget ansvar! Det kan bli værre. Men smør deg noen timer først, før du bruker Black-Peel Mask.

 

Smør deg gjerne etter på også!

 

Smør på et lag(bestemmer selv om det skal være tykt eller tynt), la det virke i 25-30 minutter (alt etter mengde) sitt gjerne lenger. Dra deretter av masken. Unngå øyne, øyenbryn og hårfeste! Det kan gjøre veeeeldig vondt!

 

Jeg bestilte for 9kr på wish, er utrolig fornøyd med varen! Den butikken jeg brukte, leverte på 1uke. Bestilte en uke før julekvelden og fikk den dag eller to før! 


Q: Har du prøvd denne? Ble du fornøyd?
 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Humor Livsstil MUSIKK Produkter Vacation

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  BLACK MASK! SER UT TIL AT DET SLÅR ANN! HARRY! SØNNEN I FENGSEL! EHH... HUMOR I HVERDAGEN! TRE VIKTIGE TING! BRACE YOURSELF! 2.GANG! LITT STOLT!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits