SØNNEN I FENGSEL! (MyLifeMyChoices)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SØNNEN I FENGSEL!Da sønnen havnet i fengsel, var bonden skuffet. Det var mye jobb på gården, og han kunne sårt trenge en hjelpende hånd. 

De holdt kontakten ved å sende brev til hverandre, og bondens siste brev til sånne låt som følger:


"Hei kjære sønn! Jeg savner deg og håper det går bra med deg. Her på gården sliter jeg. Jeg har fått vondt i ryggen og klarer ikke lenger å spa åkeren for å sette poteter. Jeg skulle ønske du var her så du kunne hjelpe meg."

Noen dager senere, fikk bonden svar på sønnen sin:


"Din idiot! Du vet godt at du ikke må grave i åkeren ? det er der jeg har gravd ned alle våpnene og pengene fra bankranet!!"

Politiet leste gjennom brevet, og neste dag gravde de opp hele åkeren for å finne våpnene og ransutbytte- til ingen nytte. Jordet var bare fult av jord, o det var ikke spor etter hverken våpen eller penger. 

Et par dager senere fikk bonden enda et brev fra sønnen sin, hvor det stod følgende:


"Kjære pappa! Nå kan du plante potetene i åkeren din i den nyspadde åkeren. Det var det beste jeg kunne gjør for deg her fra fengselet."

 

 • Én kommentar


  Mammatilhjertedyktbarn19.03.2017 kl.11:24

  ❤❤

  Skriv en ny kommentar

  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Humor Livsstil MUSIKK Vacation

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  HARRY! SØNNEN I FENGSEL! EHH... HUMOR I HVERDAGEN! TRE VIKTIGE TING! BRACE YOURSELF! 2.GANG! LITT STOLT! NEW DAY, NEW POSSIBILITIES! "ALLE" BLOGGERE HAR DETTE..

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits