TRE VIKTIGE TING! (MyLifeMyChoices)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TRE VIKTIGE TING!Det finnes faktisk 3 utrolig viktige ting i liver, men suksess er faktisk ikke en av de tingene. Det å eie lykke, er det viktigste av alt. Det er ingen som skal ha ansvar for hvordan vi har det. Det er jo kun oss selv.

Hvordan du kan være lykkelig kan du klare på noen enkle måter, velg å være det med det du gjør, styrke nære bånd og ta vare på deg selv. Både økonomisk, emosjonelt og fysisk.

 

Det er viktig å huske at ingen kan meste alt. Ingen kan klare alt i verden. Vi er jo ikke feilfrie mennesker. Vi kom ikke med bruksanvisning, så noen feil må vi bare godta. Vær lykkelig med de feilene du har og gjør!

 

Du må også tenke mer på deg selv. En koselig tanke å tenke på andre før seg selv. Til og med jeg gjør det.. Jeg gir blaffen i meg selv, så lenge de rundt meg har det bra.

Q: Når var det sist du spurte deg selv om hvordan du hadde det

Jeg kan ikke huske å ha gjort det på mange år. Jeg klarer ikke å prioritere meg selv.

 

En enkel studie, viser at de som trener er mer lykkelig enn de som ikke trener. Det henger sammen, god helse og lykke. Du må ta vare på deg selv. Ikke la andre ta vare på deg.

Det er viktig å skape lykke sammen med andre. Skape lykke i sosialt samvær. På samme måte gjør det oss godt å være der for andre, å oppleve at vi gjør en forskjell.

Mange land, men samtidig få, viser seg å ha høye nivåer på lykke. Fordi deres kultur verdsetter sosiale forhold. Det viktigste for velvære er å tilbringe tid med mennesker du bryr deg om, og som bryr seg om deg

Det er med andre ord viktig å både bestemme seg for å være lykkelig, verdsette forhold og sette pris på de små tingene. Livet er ikke noe som skal skje, det er noe som skjer nå.

 

Lykke er et valg. 

 

Q: Er du lykkelig? Har du det bra? 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Livsstil MUSIKK Vacation

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  TRE VIKTIGE TING! BRACE YOURSELF! 2.GANG! LITT STOLT! NEW DAY, NEW POSSIBILITIES! "ALLE" BLOGGERE HAR DETTE.. PICTURES! KJÆRE JENTER! SVAR PÅ SPØRRERUNDEN! 07.03.2017(OPPDATERING).

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits