LAVKARBO-DIET! (MyLifeMyChoices)
Forside Add meg Om meg Kontakt

LAVKARBO-DIET!Som kanskje ikke alle har fått med seg, så har jeg levd med lavkarbo siden 6.januar. Med litt utskeielser må jeg ærlig innrømme, men fortsatt så viser vekta noe reduksjon.

Foreløbi -6kg, noe jeg er kjempe fornøyd med. Men veien er enda lang. Første målet er -10kg, så er halveis ferdig med 1.mål.

Så way to go! Helt fantastisk måte å redusere vekt på samtidig holde seg aktiv og ikke bli så slapp og lat. Merker forskjell på kroppen min nå, enn det jeg gjorde med såkalt "høykarbo". Men fortsatt er det noe jeg må kutte ut. Sukker er første prioritet.

Det finnes så mange fantastiske oppskrifter. Jeg har ikke prøvd så masse av det, men jeg har laget lavkarbo pizza, blomkålgrateng m/bacon. Ja, du kan bruke bacon i lavkarbo sammenheng! , lavkarbo ostesaus etc. Det smaker helt fantastisk!

Men jeg er ikke streng nok med meg selv! Jeg kan småspise en gang iblant, med dårlig samvittighet. Men lærer aldri. Men desto hardere er jeg med trimturene.

Ellers så er det bare bra med denne dietten! Ikke så veldig bra om du kutter veldig mye av inntaket på sekundet, får da kommer søt suget, men det går over. Kan alltids lage noe selv med mindre karbohydrater.

 

Q: Har du prøvd lavkarbo? 

Q: Om ja, hvordan er resultatet? Er du fornøyd med helsegevinstene?

 Ifølge denne pyramiden, så bruker jeg det meste utenom kjøtt. Er ikke så glad i kjøtt!

 

#Lavkarbo

 • 2 kommentarer


  thealilleng17.02.2017 kl.13:58

  Lykke til :-)
  MyLifeMyChoices17.02.2017 kl.18:18

  thealilleng: tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  MyLifeMyChoices

  MyLifeMyChoices

  Jeg er ei jente på 22år og er en hobby-blogger samtidig som at jeg er student. Denne bloggen er bare for morroskyld, siden jeg har et dritt kjedlig liv. See ya!

  Norske blogger

  Kategorier


  Blogg Livsstil MUSIKK

  Arkiv


  Februar 2017 Januar 2017

  Siste innlegg


  LAVKARBO-DIET! KJÆRE MAMMAER! SKAL JEG GÅ FÅR DET? RACHEL PLATTEN - FIGHT SONG JEG SKULLE ØNSKE FOLK VISSTE AT DETTE ER EN KONSTANT KAMP! 25.01.2017 TRENGER DU NOE? :) (REDIGERT) JEG VIL LÆRE MEG! EN NY DAG ER STRAKS OVER! 20.01.2017(dagen i går).

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits